¿Cómo levantar la reserva de dominio de un vehículo?

Cada vegada és més habitual la necessitat d’aixecar una reserva de domini, principalment quan el titular vol vendre el seu vehicle.
En compra venta coches Barcelona, a més de comprar-te el teu cotxe al millor preu amb o sense la reserva de domini, et podem informar si el teu cotxe té o no té aquesta reserva, i podem tramitar el seu aixecament perquè puguis vendre’l.

En poques paraules, la reserva de domini d’un vehicle és un dret a favor d’un tercer, freqüentment l’entitat financera, sobre el vehicle assegurant que no es podrà transmetre la propietat de l’automòbil finançat, fins que aquest no estigui pagat en la seva totalitat i cancel·lat el deute.

És a dir, si encara no hem acabat de pagar el vehicle a la financera, no podrem transferir el cotxe a nom d’una altra persona. Per dur a terme aquestes gestions, s’haurà de pagar la totalitat del deute que queda pendent a l’entitat financera.
És molt freqüent que un cop el deute ha estat completament satisfet, la financera no aixequi la reserva de domini, per la qual cosa, serà el client que va signar el contracte de finançament qui la cancel·li.

Per saber si l’automòbil té reserva de domini pots contactar amb compra venta coches Barcelona, o també ho pots fer tu mateix, fent una consulta en el Registre de Béns Mobles de la província en la qual es va matricular el vehicle, o sol·licitar un informe d’antecedents del vehicle a la DGT.
Com aixecar la reserva de domini?
Per cancel·lar la reserva de domini del vehicle, com hem indicat a compra venta coches Barcelona t’ho podem tramitar tot, o també pots fer-ho tu mateix, acudint al Registre de Béns Mobles de la província en la qual ha estat matriculat el vehicle, amb documents que avalin que el deute ha estat satisfet. Serà necessari abonar els diners del tràmit i aquesta serà aixecada.

Joan Puyol. “Empresario – Blogger”
 

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *